Меню
Кошница

Блог

02 ное Какви парфюми действат на мъжете?
0 64
Всички жени знаят, че красивият аромат може да съблазни, изкуши и привлече мъжкото внимание. Могат ли обаче правилно подбраните дамски парфюми да събудят не само интерес у мъжете, но и силни емоции? Д..
03 окт Какво е проекция на парфюма?
0 53
Понякога можете да усетите аромата на парфюма едва след като се доближите до човека, който го носи. А понякога този аромат се носи в продължение на часове в помещението, в което човекът е бил. Именно ..
01 сеп Хигиена на ръцете. Какво живее в ръцете ни?
0 52
По ръцете живеят както добри, така и опасни, патогенни микроорганизми. Какво най-често от опасните за нас може да се намери на тях? Ротавируси, салмонела, E. Coli, вируси на хепатит А, грипни вируси, ..
01 май Грим за интервю за работа
0 46
Първото впечатление при срещата с бъдещия работодател е много важно. Затова, когато се подготвяте за интервю, уверете се, че носите правилните дрехи и грим. Как да създадете грим, който да подчертае в..
01 март Факти и митове за парфюмите
0 52
След нанасяне парфюмът трябва да се втрие, защото топлината освобождава ароматните молекули Това не трябва да се прави. Втриването на парфюма не уврежда или променя миризмата му, но не помага и на нег..
02 ное Термична защита на косата
0 55
Проверете защо е толкова важно да предпазвате кичурите си от високи температури по време на сушене или оформяне на косата. Косата ни не е лесна. Всеки ден те са изложени на различни фактори, които мог..
23 май 3 начина да подобрите настроението си през есента
0 90
Чувствате ли се в лошо настроение? Разочаровани ли сте от липсата на енергия в облачни, дъждовни дни? 3 начина да подобрите настроението си през есента Метод 1. Физическа активност Движението е здраве..
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)