Меню
Кошница

Почистващи препарати

Знаем, че искате да се чувствате комфортно в дома си. Не искаме да правим почистването философия на живота, но знаем, че трябва да се изпълняват определени задължения. Ние ги правим по-бързи, по-приятни и по-ефективни.

Гел за почистване на фурна, грил и засъхнала мазнина - grill & oven gel Гел за почистване на фурна, грил и засъхнала мазнина - grill & oven gel
Бестселър
Гъст гел за почистване на засъхнала мазнина, загаряния, сажди от фурни, скари, тенджери и тигани. Той не изтича от почистената повърхност, но я обвива и позволява на активните съставки да действат. За него няма неотстранима мръсотия! За какво се използва: скари, фурни, решетки, стъкла за к..
13.80 лв.
Спрей за почистване и грижа за баня / умен спрей за баня Спрей за почистване и грижа за баня / умен спрей за баня
Бестселър
Създадохме този универсален спрей, благодарение на който почистването в банята ще отнеме до пет минути.  Интелигентната формула на спрея спира мръсотията и всяко следващо използване предпазва почистената повърхност, което предотвратява повторното отлагане на мръсотия. И за да създадем усло..
13.80 лв.
Кухнята е сърцето на вашия дом. Струва си да имате под ръка спрей, който бързо ще измие почти всичко: плотове, шкафове, кухненски уреди, первази, кофи за боклук. Той е универсален: измива, леко полира, обезмаслява и неутрализира устойчивите миризми. За какво се използва: за всички миещи се пов..
14.70 лв.
Гел за почистване на фуги / grout cleaner Гел за почистване на фуги / grout cleaner
Бестселър
Този плътен гел почиства, обезмаслява и полира фугите, нежен е към плочките, не обезцветява или отмива фугите. Без насълзени очи и кихавици от остра миризма: не съдържа хлор и белина! Впечатляващ краен резултат! За какво се използва:  за бели и цветни фуги върху фаянс, теракота, каменна ке..
13.30 лв.
Гел за премахване на ръжда и котлен камък/ варовик/ rust & limescale buster Гел за премахване на ръжда и котлен камък/ варовик/ rust & limescale buster
Бестселър
Плътен активен гел. Покрива плътно почистената повърхност, възстановява блясъка ѝ и предпазва от нови налепи. Незабавно премахва котлен камък, вода, сапун и ръждясали петна. За какво се използва:  вани, мивки, кранове, душове и тоалетни чинии и големи повърхности (подове, плочки)..
14.70 лв.
Универсален почистващ гел / universal gel Универсален почистващ гел / universal gel
Бестселър
Мултифункционален концентриран почистващ гел с 4 дейности: почистване, обезмасляване, полиране и парфюмиране. Пести пространство, време и пари, благодарение на формулата 4 в 1. Универсален! За какво се използва: за всички миещи се повърхности, метал, MDF, ламиниран, пластмаса, керемиди, ке..
18.00 лв.
Ефективно премахва мръсотията дори със студена вода. Бързо и без усилие ще премахнете мазнина, восък, масла, утайки от всички силно замърсени повърхности. Силен и ефективен! За какво се използва: практически за всичко - теракота, каменна настилка, линолеум, керемиди, метални повърхности, беседк..
17.10 лв.
Почистването на тоалетната не е приятно занимание. Ние също не харесваме миризмата на хлор. Ето защо сме измислили ефективно решение! Формулата на гела незабавно се справя и с най-голямата мръсотия. Базиран на модерни силикони и естествена млечна киселина, той осигурява на санитарните..
15.70 лв.
Спреят-Експерт прави прозорците и огледалата кристално чисти, без нито една ивица. Освен перфектна чистота, спреят предотвратява замъгляването им и ги предпазва от повторно замърсяване. Лесно премахва прах, мазнини, сажди и дори следи от мазни ръце. Тайната на този Експерт е в образуването на т..
13.30 лв.
Препарат за стъкла и огледала - спрей
Бестселър
Как да направим стъклата да станат кристално чисти? Мечтаеш ли да премахнеш мръсотията от прозорци и други стъклени повърхности по бърз, ефикасен и лесен начин? Спри отнемащото време миене и полиране, забрави за досадните ивици. Сега почистването дори на такива проблемни места може да бъде удоволств..
13.30 лв.
Спрей за почистване на душ кабини / shower expert Спрей за почистване на душ кабини / shower expert
Бестселър
Доказана формула на основата на млечна киселина и алкохол ефективно премахва ежедневните замърсявания, сапун и почистващи препарати. Оставя стъклото кристално чисто, без ивици и петна, намалява замъгляването. И на всичкото отгоре мирише страхотно, защото внасяхме използваните в него аромат..
14.30 лв.
Препарат за почистване на дървени подове и ламиниран паркет / ламинат Препарат за почистване на дървени подове и ламиниран паркет / ламинат
Бестселър
Разработихме течност за под, която не само почиства, но и предпазва повърхността от по-нататъшно замърсяване. Създадохме този Екперт за под на основата на естествен карнаубски восък. Перфектно полира и предпазва от влага. иликоновата емулсия запечатва пода във фугите и в малки пролуки, предотвратява..
21.30 лв.
Показани 1 от 12 | 19 (2 Страници)