Меню
Кошница

Универсални препарати

Гел за премахване на ръжда и котлен камък/ варовик/ rust & limescale buster Гел за премахване на ръжда и котлен камък/ варовик/ rust & limescale buster
Бестселър
Плътен активен гел. Покрива плътно почистената повърхност, възстановява блясъка ѝ и предпазва от нови налепи. Незабавно премахва котлен камък, вода, сапун и ръждясали петна. За какво се използва:  вани, мивки, кранове, душове и тоалетни чинии и големи повърхности (подове, плочки)..
14.70 лв.
Универсален почистващ гел / universal gel Универсален почистващ гел / universal gel
Бестселър
Мултифункционален концентриран почистващ гел с 4 дейности: почистване, обезмасляване, полиране и парфюмиране. Пести пространство, време и пари, благодарение на формулата 4 в 1. Универсален! За какво се използва: за всички миещи се повърхности, метал, MDF, ламиниран, пластмаса, керемиди, ке..
18.00 лв.
Препарат за силно замърсени повърхности - течност dirt buster Препарат за силно замърсени повърхности - течност dirt buster
Бестселър
Ефективно премахва мръсотията дори със студена вода. Бързо и без усилие ще премахнете мазнина, восък, масла, утайки от всички силно замърсени повърхности. Силен и ефективен! За какво се използва: практически за всичко - теракота, каменна настилка, линолеум, керемиди, метални повърхности, беседк..
17.10 лв.
Спрей експерт за стъкла и огледала - с противозамъгляващ антипара ефект Спрей експерт за стъкла и огледала - с противозамъгляващ антипара ефект
Бестселър
Спреят-Експерт прави прозорците и огледалата кристално чисти, без нито една ивица. Освен перфектна чистота, спреят предотвратява замъгляването им и ги предпазва от повторно замърсяване. Лесно премахва прах, мазнини, сажди и дори следи от мазни ръце. Тайната на този Експерт е в образуването на т..
13.30 лв.
Как да направим стъклата да станат кристално чисти? Мечтаеш ли да премахнеш мръсотията от прозорци и други стъклени повърхности по бърз, ефикасен и лесен начин? Спри отнемащото време миене и полиране, забрави за досадните ивици. Сега почистването дори на такива проблемни места може да бъде удоволств..
13.30 лв.
Препарат за почистване на дървени подове и ламиниран паркет / ламинат Препарат за почистване на дървени подове и ламиниран паркет / ламинат
Бестселър
Разработихме течност за под, която не само почиства, но и предпазва повърхността от по-нататъшно замърсяване. Създадохме този Екперт за под на основата на естествен карнаубски восък. Перфектно полира и предпазва от влага. иликоновата емулсия запечатва пода във фугите и в малки пролуки, предотвратява..
21.30 лв.
Гел за отпушване на канали / sink & drain unblocker
Бестселър
Плътният гел ще ви помогне при запушвания на тръби и канали, образувани от мазнини, остатъци от храна, утайки от кафе и чай, коса, салфетки. Той изчиства прецизно, като също така помага да се отървете от неприятната миризма. Не корозира стоманени тръби и гуми. Можете да забравите за водопроводчика и..
13.30 лв.
Шампоан за килими и дамаски / carpet shampoo Шампоан за килими и дамаски / carpet shampoo
Бестселър
Уникален и ефективен шампоан за килими. Плътната, активна пяна прониква дълбоко във влакната и прецизно премахва дори старите замърсявания. Килимите стават свежи, меки и пухкави. Нежен е към цветовете! За какво се използва: за килими от естествени и синтетични влакна, за подови настилки от есте..
18.50 лв.
Създадохме спрей за мебели, който перфектно почиства и се грижи за почистените повърхности, предпазва ги от влага и има антистатичен ефект, предотвратявайки повторното отлагане на прах. Съдържанието на природни масла и восък осигуряват грижа за вашите мебели и им придават деликатен блясък. А уникалн..
17.60 лв.
Проектирали сме перфектният спрей за почистване на екрани и повърхности от стомана INOX, който ще ви помогне бързо и безопасно не само да почистите, но преди всичко да предотвратите повторно замърсяване. Спреят създава електростатичен слой върху почистената повърхност, предотвратявайки повторното на..
14.90 лв.
С деликатната си формула почиства без надраскване. Вдъхновен от козметиката за премахване на грим, този кадифен крем не само почиства нежно, а придава блясък и защитава почистваните повърхности. Съдържа зехтин, който придава красив блясък на почистената повърхност. За какво се използва: са..
14.30 лв.
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)