СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ И ГРИЖА ЗА БАНЯ/ УМЕН СПРЕЙ ЗА БАНЯ/Bathroom smart spray

13,70 лв.
  • Мярка: 500 мл
  • Кат. номер: 592101
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Създадохме този универсален спрей, благодарение на който почистването в банята ще отнеме до пет минути.  Интелигентната формула на спрея спира мръсотията и всяко следващо използване предпазва почистената повърхност, което предотвратява повторното отлагане на мръсотия. И за да създадем условия като в най-луксозното СПА, внесохме ароматните масла, използвани в препарата, директно от Франция.

За какво се използва: почти всичко. Вана, мивка, биде, тоалетна чиния, кранове и дори големи подови и стенни повърхности.

Как се използва: тази течност практически работи за вас. Напръскайте го върху мивката, ваната или смесителя, изчакайте известно време. Избършете с влажна гъба или кърпа и изплакнете обилно с вода, за да се насладите на чудесно лъскава и свежо ухаеща баня.

Аромат: пресен нар, вкусни сливи, бадеми и черешов цвят.

Състав: <5% нейоногенни повърхностноактивни вещества, <5% амфотерни повърхностноактивни вещества, <5% фосфонати, аромат, бензизотиазолинон, метилизотиазолинон. За допълнителна безопасност: ароматни масла без алерген в съответствие със стандартите на IFRA (Международна асоциация на ароматите).

Важно не само за природозащитниците: формулата на препарата е биоразградима и опаковката ѝ

е рециклируема. По време на създаването на нашия спрей нито едно животно не  пострадало.

 

Изтеглете листа със съставките

 

Изтеглете етикета на продукта

 

Характеристики
за почистване на баня
да
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!