СПРЕЙ ЗА СТЪКЛА И ОГЛЕДАЛА - ЕКСПЕРТ С ПРОТИВОЗАМЪГЛЯВАЩ АНТИПАРА ЕФЕКТ/ Glass & Mirror expert with two phrase spray

12,90 лв.
  • Мярка: 500 мл
  • Кат. номер: 594102
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Спреят-Експерт прави прозорците и огледалата кристално чисти, без нито една ивица. Освен перфектна чистота, спреят предотвратява замъгляването им и ги предпазва от повторно замърсяване. Лесно премахва прах, мазнини, сажди и дори следи от мазни ръце. Тайната на този Експерт е в образуването на траен филм върху стъклото, който предпазва от замъгляване и повторно натрупване на мръсотия.

За какво се използва: за прозорци и дограми, прозорци на автомобили, стъкла в душ кабини, за навеси за автомобили, огледала, кристали, щори за прозорци, витражи. Препоръчваме го и за пластмаса и плексиглас. 

Как се използва: напръскайте малко количество върху почистваната повърхност (от разстояние около 15 см) и избършете със суха кърпа. Ако искате да избегнете ивици, не прекалявайте с дозирането на течноста. Ще спестите ценно време и пари. Не мийте прозорците на пряка слънчева светлина - течността изсъхва твърде бързо, което прави невъзможно правилното почистване на прозорците.

 

Аромат: сочен цитрус, свежа мента и освежаващи морски нотки.

 

Внимание: Ако използвате препарата за стъклопис или огледала, първо проверете на неекспонирано място, че повърхността няма да се обезцвети.


Състав: <5% анионни повърхностноактивни вещества, <5% нейоногенни повърхностноактивни вещества, <5% EDTA и неговите соли, аромат, бензизотиазолинон, метилизотиазолинон.

Не съдържа и капка амоняк!

Важно не само за природозащитниците: формулата на е биоразградима и опаковката й е рециклируема. По време на създаването на нашия спрей нито едно животно не пострада.

 

Изтеглете листа със съставките

 

Изтеглете етикета на продукта

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!