СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ДУШ КАБИНИ/Shower expert

15,50 лв.
  • Мярка: 500 мл
  • Кат. номер: 502002/ 592102
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Доказана формула на основата на млечна киселина и алкохол ефективно премахва ежедневните замърсявания, сапун и почистващи препарати. Оставя стъклото кристално чисто, без ивици и петна, намалява замъгляването. И на всичкото отгоре мирише страхотно, защото внасяхме използваните в него ароматни масла направо от Франция. Спреят създава филм върху повърхностите, перфектно предпазващ от повторно отлагане на мръсотия и образуване на варовик. А това означава по-малко почистване в бъдеще.

За какво се използва: стъклени или акрилни душ кабини, стенни и подови плочки, душ корита, пластмасови елементи на кабини.

Как се използва: напръскайте цялата душ кабина, изчакайте известно време и изплакнете обилно с вода. В случай на по-силна мръсотия, можете да изтъркате най-чувствителните зони след пръскане.

Аромат: сочни малини, деликатно алое и много сладко тофи.

Състав: <5% анионни повърхностноактивни вещества, аромат, бензизотиазолинон, метилизотиазолинон. За допълнителна безопасност: ароматни масла без алергени в съответствие със стандартите IFRA (Международна асоциация на ароматите).

Внимание: този спрей е съставен от много активни агенти. Ако имате съмнения дали това ще повреди почистваната повърхност, по-добре е да проверите неговата работа на неекспонирано място предварително. Не използвайте спреят върху мрамор и естествен камък.

Важно не само за природозащитниците: формулата за пръскане е биоразградима и опаковката й е рециклируема. По време на създаването на нашия спрей нито едно животно не е пострадало.

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ СЕ ПРОДАВАТ С ПУЛВЕРИЗАТОР, ФЛИП-ТОП КАПАЧКА, ПОМПИЧКА ИЛИ ЗАЩИТНА КАПАЧКА!

Изтеглете листа със съставките

 

Изтеглете етикета на продукта

Характеристики
за почистване на баня
да
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!