ПАРФЮМИРАН ГЕЛ ЗА ОМЕКОТЯВАНЕ НА ТЪКАНИТЕ (ОМЕКОТИТЕЛ)

17,50 лв.
  • Мярка: 1000 мл
  • Кат. номер: 503003
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Благодарение на перфектното омекотяване на тъканите, ще спестите много време при гладене! С нашия парфюмиран гел ще откриете колко меки и леки могат да бъдат тъканите, без да се наелектризират. Ще се влюбите в красивия, дълготраен аромат с естествени масла, който създадохме в сътрудничество с френски парфюмери.

С какви тъкани можете да го използвате: можете да нанесете парфюмирания гел върху всички видове тъкани и всякакви цветове, върху мъжки и дамски дрехи.

Как се използва: когато дозирате гела, използвайте мерителната чашка до капачката.
Пране в пералня (4,5 кг натоварване): ако искате нормално омекотяване, изсипете 35 мл гел в дозатора, за интензивно - изсипете 55 мл. 
Ръчно пране: добавете 35 ml гел в съда с вода, опитайте се да не изливате гела директно върху тъканите.

Аромат: чувственият и обгръщащ аромат на гела е връщане към най-добрите традиции на френската парфюмерия. Богатият флорален букет се задълбочава с балсамов аромат на сандалово дърво и топъл акцент на мускус. Той дължи своята свежест и лекота на вибриращите нотки на сицилианска мандарина. Просто чис

Съдържание: <5% катионни повърхностноактивни вещества, <5% нейоногенни повърхностноактивни вещества, <5% EDTA и неговите соли, аромат (бензил салицилат, хексил цинамал, бутилфенил метилпропионал), бензизотиазолинон , метилизотиазолинон.

Какво ще ви осигури допълнителна безопасност: гелът е преминал през редица подробни тестове, включително дерматологичен тест, потвърждаващ поносимостта на кожата.

Важно не само за природозащитниците: формулата на гела е биоразградима и опаковката му е рециклируема. Нито едно животно не е пострадало по време на създаването на нашия гел.

 

Изтеглете листа със съставките

 

Изтеглете етикета на продукта

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!