ОБЕЗМАСЛИТЕЛ / Grease Buster

16,60 лв.
  • Мярка: 500 мл
  • Кат. номер: 501001/ 591101
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Страхотен обезмаслител, който перфектно ще отмие не само маслото, но и другите мазни замърсявания. Изгорелите или изсъхнали мазнини, сажди, лепкава мръсотия или изсъхнали петна от сок не му правят ни най-малко впечатление. Оцетната есенция и естествените разтворители му позволяват бързо да премахне дори на старите замърсявания, но е безопасен за почистените повърхности.

За какво се използва: плотове, шкафове и кухненски рафтове, плочки, мивки, абсорбатори, абсорбатори, газови и електрически готварски печки, хладилници, фурни, скари, решетки, фритюрници и други кухненски уреди

Как се използва:  напръскайте повърхността, която трябва да се почисти, изчакайте малко, след това изплакнете с чиста вода и избършете. Готово!

Аромат: липов цвят, сочни, пресни плодове и благороден кедър.

Внимателно:  тази течност съдържа много активни вещества. Ако имате съмнения дали това ще повреди почистваната повърхност, по-добре е да проверите нейната работа на неекспонирано място предварително. Никога не нанасяйте обезмаслител върху дървени повърхности.

Състав: <5% нейоногенни повърхностноактивни вещества, <5% амфотерни повърхностноактивни вещества, аромат (Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene), бензизотиазолинон, метилизотиазолинон.

Важно не само за природозащитниците:  формулата на обезмаслителя е биоразградима и опаковката й е рециклируема. По време на създаването на обезмаслителя никое животно не е пострадало.

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ СЕ ПРОДАВАТ С ПУЛВЕРИЗАРОР, ФЛИП-ТОП КАПАЧКА, ПОМПИЧКА ИЛИ ЗАЩИТНА КАПАЧКА!

Изтеглете листа със съставките

 

Изтеглете етикета на продукта

 

Изтеглете сертификата PZH

 

Характеристики
за почистване на кухня
да
за почистване на баня
да
за почистване на целия дом
да
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!