ГЕЛ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ФУРНА, ГРИЛ И ЗАСЪХНАЛА МАЗНИНА - Grill & oven gel

13,30 лв. 14,20 лв.
  • Мярка: 500 мл
  • Кат. номер: 504006/ 594306
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Гъст гел за почистване на засъхнала мазнина, загаряния, сажди от фурни, скари, тенджери и тигани. Той не изтича от почистената повърхност, но я обвива и позволява на активните съставки да действат. За него няма неотстранима мръсотия!

За какво се използва: скари, фурни, решетки, стъкла за камини, външни повърхности на тигани и тенджери.

Как се използва:  напръскайте равномерно върху повърхността, която трябва да се почисти, изчакайте максимум 15-20 минути, след това използвайте хартиена кърпа, за да оберете мръсотията. След това изплакнете с чиста вода и избършете до сухо. Готово!

Аромат: не мирише. Не се изкушавайте да го миришете, тъй като това е опасно!

Внимание: този гел съдържа много активни съставки. Ако имате съмнения дали това ще повреди почистваната повърхност, по-добре е да проверите неговата работа на неекспонирано място предварително. Не използвайте гелът върху повърхности, изработени от алуминий и тефлоново покритие!

Състав: <5% амфотерни повърхностноактивни вещества, <5% нейоногенни повърхностноактивни вещества, <5% EDTA и неговите соли. Съдържа натриев хидроксид; N, N диметилтетрадециламин N-оксид.

Важно не само за природозащитниците:  формулата на гела е биоразградима и опаковката му е рециклируема. По време на създаването на нашия гел, нито едно животно не е пострадало.

 

Изтеглете листа със съставките

 

Изтеглете етикета на продукта

Характеристики
за почистване на кухня
да
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!