ГЕЛ ЗА ПЕТНА - ОТСТРАНЯВАНЕ И ПРЕМАХВАНЕ

13,90 лв.
  • Мярка: 500 мл
  • Кат. номер: 503001/593301
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Отървете се от петната, а не от дрехите. Тайната на ефективността на нашия гел е формулата на оксистемата, базирана на активен кислород и ензими. Той работи перфектно дори при ниски температури (от 20 ° C), така че можете да го използвате и за деликатни тъкани. Плътният гел лесно се разнася върху тъканта и прониква в петната, действа точно там и е изключително ефективен. Нежен е за цветовете.

За какво се използва: за всички видове тъкани, дори и най-деликатните, за бели и цветни дрехи.

Какви петна можете да премахнете с него: благодарение на ензимите, той незабавно премахва дори упорити петна от вино, трева, кръв, зеленчуци и плодове и мазнини (сосове, масло, масла).

Как се използва: можете да нанесете гела директно върху петното (петната) или да го добавите към прането си.

Преди пране: нанесете гела директно върху петното и внимателно разтрийте тъканта. Оставете за максимум 10 минути и не оставяйте гела да изсъхне върху тъканта. След това изперете дрехите, както обикновено, в пералнята или на ръка.

Пране в пералня (4,5 кг натоварване):
Стандартно замърсяване: добавете 50 мл гел към измиването.
При упорити или изсъхнали петна: добавете 100 ml към прането.

Накисване: добавете 50 ml гел към 5 литра топла вода и разбъркайте. Накиснете тъканите за максимум 30 минути.

Аромат: Препаратът за премахване на петна е без мирис, така че може да се използва и върху детски дрехи. За да направите дрехите ви да миришат красиво, добавете нашия парфюмиран балсам или омекотител за пране към вашето пране.

Внимание: този гел съдържа много активни съставки. Ако имате съмнения дали ще повреди почистената тъкан, по-добре е да проверите нейната работа на неекспонирано място предварително. Преди употреба проверете указанията на производителя на дрехи (на етикета). Не използвайте гелът върху метални части. Не използвайте за дрехи на деца под 3-годишна възраст.  

Състав: 5-15% нейоногенни повърхностноактивни вещества, 5-15% анионни повърхностноактивни вещества, <5% кислород-базирани избелващи съединения, <5% фосфонати, ензими. Съдържа водороден прекис.

Важно не само за природозащитниците: формулата на гела е биоразградима и опаковката му е рециклируема. По време на създаването на нашия гел, нито едно животно не страда.

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ СЕ ПРОДАВАТ С ПУЛВЕРИЗАТОР, ФЛИП-ТОП КАПАЧКА, ПОМПИЧКА ИЛИ ЗАЩИТНА КАПАЧКА

Изтеглете листа със съставките

 

Изтеглете етикета на продукта

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!