ГЕЛ ЗА ПРАНЕ - ЦВЕТНИ ТЪКАНИ - ЦВЕТНО ПРАНЕ

21,30 лв.
  • Мярка: 1000 мл
  • Кат. номер: 503006
- +
добави в количката
Моля, изберете:

За да перем цветни дрехи заедно, създадохме перфектният гел. Защитава цветовете срещу избледняване, предотвратява прехвърлянето на пигменти между тъканите. Отсега нататък ние ще се грижим за интензивните цветове на твоите дрехи!

Нашата тайна: формулата с активни ензими кара гела да работи перфектно дори при ниски температури (от 20 ° C). И както добре знаете, прането при по-ниски температури е от полза не само за вашите дрехи, но и за вашите финанси.

Какво ще те възхити: концентрираната гел формула. Благодарение на това е ефективен и не заема много място на и издържа по-дълго време.

С какви тъкани можете да го използвате: гелът може да се използва за всички видове тъкани и за всички цветове, за мъжки и дамски дрехи.

Аромат: обичаме да  играем с аромати, затова помолихме парфюмеристи, с които сътрудничим, да създадат композиция, отразяваща богатството на света на цветовете. Щом усетихме жизнените нотки на кайсия и пулсирането на пикантни подправки, знаехме, че никой друг аромат няма да го изрази по-добре.
Състав: 5-15% анионни повърхностноактивни вещества, <5% нейоногенни повърхностноактивни вещества, <5% сапун, <5% фосфонати, <5% EDTA и неговите соли, ензими, състав аромат (бутилфенил метилпропионал, линалоол, цитронелол), бензизотиазолинон, метилизотиазолинон.
Важно не само за природозащитниците: формулата на гела е биоразградима и опаковката му е рециклируема. По време на създаването на нашия гел, нито едно животно не е пострадало.

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ СЕ ПРОДАВАТ С ПУЛВЕРИЗАРОР, ФЛИП-ТОП КАПАЧКА, ПОМПИЧКА ИЛИ ЗАЩИТНА КАПАЧКА!

Изтеглете листа със съставките

 

Изтеглете етикета на продукта

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!