ГЕЛ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ТОАЛЕТНИ/ Toilet expert

16,70 лв.
  • Мярка: 0,750 мл
  • Кат. номер: 502004
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Почистването на тоалетната не е приятно занимание. Ние също не харесваме миризмата на хлор. Ето защо сме измислили ефективно решение! Формулата на гела незабавно се справя и с най-голямата мръсотия. Базиран на модерни силикони и естествена млечна киселина, той осигурява на санитарните повърхности перфектна чистота и красив блясък, а оригиналният състав, базиран на френски масла, излъчва възхитителен, свеж аромат.  

За какво се използва: тоалетни чинии, бидета, керамични мивки и душ корита, почистване на тоалетната седалка и повърхността под нея

Аромат: сочни плодове, сладка ванилия и кокос.

Как се използва: изсипете гела върху почистваната повърхност и го оставете за няколко минути. Ако е необходимо, търкайте с четка. Изплакнете обилно с вода.

Плътният гел не се разчича веднага върху почистваната повърхност, а я покрива и позволява на активните съставки да действат. Гелът действа перфектно и под нивото на водата, може да се използва както с топла, така и със студена вода.

Състав: 5-15% анионни повърхностноактивни вещества, <5% нейоногенни повърхностноактивни вещества, аромат, бензизотиазолинон, метилизотаизолинон. Не съдържа и капка хлор!

Важно не само за природозащитниците: формулата на гела е биоразградима и опаковката му е рециклируема. По време на създаването на нашия гел, нито едно животно не е  пострадало.

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ СЕ ПРОДАВАТ С ПУЛВЕРИЗАРОР, ФЛИП-ТОП КАПАЧКА, ПОМПИЧКА ИЛИ ЗАЩИТНА КАПАЧКА!

Изтеглете листа със съставките

 

Изтеглете етикета на продукта

Характеристики
за почистване на баня
да
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!