ГЕЛ ЗА ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ/ Sink & drain unblocker

13,30 лв.
  • Мярка: 500 мл
  • Кат. номер: 502003
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Плътният гел ще ви помогне при запушвания на тръби и канали, образувани от мазнини, остатъци от храна, утайки от кафе и чай, коса, салфетки. Той изчиства прецизно, като също така помага да се отървете от неприятната миризма. Не корозира стоманени тръби и гуми. Можете да забравите за водопроводчика и буталото.

За какво се използва: отпушва мивки, сифони, тоалетни, душ корита, вани, дренажни тръби в кухнята и банята.

Как се използва: изсипете 100 ml от препарата в мивката или тоалетната, оставете го за 20 минути (през това време можете да пиете кафе) и изплакнете с много вода.

Аромат: не мирише, така че не се изкушавайте да го миришете, защото е опасно.

Внимание !!!!: Този гел не би бил толкова ефективен без неговите активни съставки. Когато проектирахме опаковката му, ние се погрижихме за безопасното му затваряне. Никога обаче не можете да бъдете прекалено внимателни, затова, моля, дръжте този гел далеч от малки деца. Не използвайте гела за инсталации, изработени от алуминий.

Състав: <5% амфотерни повърхностноактивни вещества, <5% нейоногенни повърхностноактивни вещества, <5% фосфонати. Съдържа натриев хидроксид.

Важно не само за природозащитниците: опаковката с гел може да се рециклира. По време на създаването на нашия гел, нито едно животно не е пострадало.

 

Изтеглете листа със съставките

 

Изтеглете етикета на продукта

Характеристики
за почистване на кухня
да
за почистване на баня
да
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!