ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ДЪРВЕНИ ПОДОВЕ И ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ/ЛАМИНАТ/ Hardwood & laminate floor expert

19,90 лв.
  • Мярка: 1000 мл
  • Кат. номер: 504003
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Разработихме течност за под, която не само почиства, но и предпазва повърхността от по-нататъшно замърсяване. Създадохме този Екперт за под на основата на естествен карнаубски восък. Перфектно полира и предпазва от влага. Силиконовата емулсия запечатва пода във фъгите и в малки пролуки, предотвратявайки проникването на мръсотия и прах в тях. Създава невидимо покритие с противоплъзгащ ефект и защитава естествените цветове на почистваните повърхности. Приятният мирис на течността се дължи на оригиналните ароматни масла, които внасяме от Франция.

За какво се използва: за подове и повърхности от лакирано дърво, ламперия, паркет, дървени стълби и парапети, подови и стенни панели, дървоподобни повърхности. Перфектен за всички видове дървесина, включително екзотична дървесина. Можете да го приложите и върху лакиран корк.

Как се използва: изчистете добре с прахосмукачка или изметете повърхността. Разтворете 35 ml от течността в 5 литра топла вода и почистете пода с добре изцедена кърпа или моб. Избършете го или го оставете да изсъхне.

Аромат: свежи цветя, сладка ванилия и чувствено пачули Ароматна

Внимание: тази течност съдържа активни вещества. Ако имате съмнения дали това ще повреди почистваната повърхност, по-добре е да проверите нейната работа на неекспонирано място предварително. Не позволявайте на повърхността да се намокри прекомерно. Никога не нанасяйте течността върху небоядисано дърво.

Състав: <5% нейоногенни повърхностноактивни вещества, <5% амфотерни повърхностноактивни вещества, <5% EDTA и неговите соли, аромат (линалоол, алфа-изометил йонон, бензил салицилат , Цитронелол), бензизотиазолинон, метилизотиазолинон.

Важно не само за природозащитниците: формулата на течността е биоразградима и опаковката й е рециклируема. Нито едно животно не е пострадало при създаването на нашата течност.

 

 

Изтеглете листа със съставките

 

Изтеглете етикета на продукта

Характеристики
за почистване на кухня
да
за почистване на целия дом
да
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!