Дамски превръзки за критични ДНИ „Енергия на билките”, 8 бр.

18,30 лв.
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Дамски превръзки за критични дни „Енергия на билките” се грижат за вашето здраве и ви предпазват от пропускате.
https://gabrovo.mytiande.bg/shop/damski-prevrazki-za-kritichni-dni-energiya-na-bilkite-8-br/?ref=800

Превръзките „Енергия на билките” защитават жената, а не само нейното бельо! В състава им е включена композиция от 49 билки, която е създадена по древна рецепта на лечители от китайската династия Тан и е патентована. Ексклузивната технология на производство на превръзките „Енергия на билките“ включва микрораздробяване на растителни клетки, екстракция на лечебните вещества от тях и вакуумно концентриране, магнетизиране и стерилизиране на активните компоненти. Изработени са от естествен (100%) памук и притежават висока хигроскопичност, което не допуска симптоми на раздразнение, парене и сърбеж. Прекрасно попиват влагата и ви даряват с приятна свежест, като влияят благотворно на гениталната лигавица.

Многослоевият строеж на превръзката за критични дни и нощи осигурява абсолютен комфорт

1. Естественият горен слой Airlaid бързо пропуска течността навътре и предотвратява нейното връщане на повърхността, което позволява на кожата да остане чиста и суха.
2. Вътрешният попиващ слой съдържа гранули на суперабсорбент, който превръща течността в гел и надеждно я задържа вътре в превръзката.
3. Уникалната фитомембрана съдържа патентован концентрат от билкови екстракти.
4. Страничните крилца и увеличеният обем на превръзката осигуряват надеждност и предотвратяват изтичане през нощния период.

Действие

 1. Фитотерапия  – всмукване на билковите компоненти непосредствено през лигавицата на външните полови органи.
 2. Фитонцидите –  етеричните масла, способни да убиват микробите, се изпаряват от повърхността на превръзката. Те оказват хармонизиращо действие върху меридиана Чун Май и Жен Май.
 3. Акупресура – стимулиране на биологично активните точки чрез нежното притискане на превръзката до тялото (90 биологично активни точки разположени в областта на перинеума).

Свойства

 • нормализират киселинно-алкалния баланс в женските полови органи;
 • потискат развитието на болестотворните бактерии;
 • спомагат за възстановяването на здравата микрофлора във влагалището;
 • подобряват местното кръвообращение, премахват отоците в областта на половите органи, отстраняват застоя;
 • облекчават болките;
 • намаляват проявите на климактериум;
 • спомагат за подобряване на резултатите, постигнати при комплексно лечение;
 • повишават чувствителността на микроорганизмите към антибактериалните препарати;
 • повишават мускулния тонус в малкия таз;
 • подобряват качеството на личния живот.

Активни съставки

В рецептурата на превръзките има патентована смес от билки на китайската медицина, основните от които са: екстракт от семената на книдиум, листа от куркума, листа мента, ангелика, млечноцветен божур, корени на фалопия, листа на алое, алунит.
Действието на екстрактите от растенията, включени в състава на превръзките „Енергия на билките”, е насочено към стимулиране на имунитета на женския организъм и хармонизация на женската енергия, възстановяване на месечния цикъл, който в идеалния случай е равен на лунния и се състои от 28 дни. Те способстват нормализирането на кръвообращението, подобряването на обменните процеси, функциите на органите от малкия таз и слабините, възстановяването на микрофлората.

Начин на употреба

По време на цикъл се използват превръзките за критични дни „Енергия на билките” и критични нощи. Необходими са не повече от 2 бр. на 12 часа. Това се дължи на високопопивателната им способност, заради това и горният слой остава сух.

Забележка:  В първите 3–6 часа в областта на контакта с превръзката е възможно да усетите леко парене или обратното, хлад. Това преминава самостоятелно в течение на 6–12 часа и не изисква никакво допълнително вмешателство.

Експрес-тест

Превръзките за критични дни и нощи съдържат експрес-тест за контрол на микрофлората, благодарение на който всяка една жена може да определи в домашни условия за 30 секунди наличността/липсата на заболяване на половите органи. Всеки възпалителен процес предизвиква нарушаване на рН баланса и цветовият индикатор на теста ще покаже
веднага това.
С помощта на клечката с памуче, която е в опаковката, е необходимо да се вземе намазка и да се нанесе на цветния индикатор. След 10 секунди да се сравни цветът с цветовата таблица, която съще се намира в опаковката на теста. Експрес-тестът определя състоянието на органите като:

 • нормално състояние,
 • леко възпаление,
 • сериозно заболяване.

Експрес-тестът съдържа: клечка с навит 100% памук в краищата, хартиена лента с цветни полета за определяне на състоянието и лакмус апликатор.

Начин на употреба

 1. Използвайте памучния тампон, за да вземете секрет от влагалището.
 2. Нанесете върху лакмус апликатора.
 3. След 10 секунди  при  нормална осветеност определете неговото състояние в съответствие цвета на тест с диаграмата на хартиената лента.

ВНИМАНИЕ

х Не трябва да провеждате тестването като вземате секрет директно от гениталиите чрез апликатора;

х Не вземайте секрет с ръка, следете той да бъде максимално чист.

Превръзките „Енергия на билките“ са разработени от учени от Държавния център по Китайска медицина. Произвеждат се с висикотехнологично оборудване. Повърхността на превръзката е пропита с патентован концентрат от билкови екстракти, приготвени по старинни рецепти на лечителите на китайската династия Тан.

Продуктът участва в програми за здраве:

ЖЕНСКО ЗДРАВЕ – МЕНОПАУЗА

ЖЕНСКО ЗДРАВЕ – ЗДРАВИ КЛЕТКИ

ЖЕНСКО ЗДРАВЕ – ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛНА

ЖЕНСКО ЗДРАВЕ – ПРОТИВОМАСТОПАТИЙНА

ПОДКРЕПА НА ОРГАНИЗМА В ЗРЯЛА ВЪЗРАСТ

ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ

  Вземете 35% отстъпка като активирате свой ПРОМОКОД. Попълнете данните си във формата от линка: https://gabrovo.mytiande.bg/forma-za-zayavka/?ref=800
Кодът НЕ Е ОБВЪРЗАН С ПОКУПКА!
Аз ще ви се обадя и ще създадем заедно вашият код!
*при всякакви въпроси относно предложението може да ми звъннете по телефона ☎️ 0896640430 - Елена Маджарова

 
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!