Вълнени топки за сушилня - 3 броя

19,90 лв.
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Вълнените топки за сушилня  спестяват време и енергия, като съкращават процеса на сушене с до 25%, което намалява сметката за ток. Вълната от топчетата попива останалата влага. Освен това, докато се движат в барабана на сушилнята, топките разделят прането едно от друго, така че горещият въздух може да циркулира по-ефективно.
Изработени от 100% естествена овча вълна, хипоалергенни, не съдържат пълнители, химикали и синтетика. Правят прането по-малко намачкано, като намаляват и статичността.
Вълнените топки са екологично решение, като елиминират необходимостта от използване на омекотител, което отново е спестяване на пари, а и грижа за околната среда.
Вълнените топки са напълно безшумни при употреба. Ако се ударят в предното стъкло, докато сушилнята работи, няма да издадат никакъв звук.

Как действат:
Топките за сушене спомагат за подобряване на въздушния поток в сушилнята, което съкращава времето за сушене. Освен това предотвратяват струпването на дрехите, което подпомага за по-равномерното изсушаване на дрехите. Подскачайки във вашата сушилня, топките повдигат и разделят дрехите и увеличават потока горещ въздух. Въпреки че подскачат, топките са много тихи и няма да забележите промяна в звука.

Използвайте 3-4 топки за малки или средни зареждания и 5-6 топки за по-големи зареждания.

Всяка топка е за многократна употреба и издържа 1000 или повече зареждания (обикновено 2-5 години).

Подходящи са както за сушилни, така и за перални със сушилня (вълнените топки се поставят преди фазата на сушене).
Характеристики:

  • цвят: крем (естествен цвят на овча вълна)
  • брой части: 3
  • универсален: за всички видове и марки сушилни
  • материал: овча вълна
  •  диаметър: 7 см
  • тегло на 3-те броя: 125 гр
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!