Какви парфюми действат на мъжете?

Всички жени знаят, че красивият аромат може да съблазни, изкуши и привлече мъжкото внимание. Могат ли обаче правилно подбраните дамски парфюми да събудят не само интерес у мъжете, но и силни емоции? Действат ли наистина като афродизиак, стимулират сетивата и изразяват повече от думи?

Най-популярните дамски парфюми избират ... мъжете

Ако поговорите малко по-дълго с консултант по продажбите на парфюми или парфюмите, бързо ще разберете, че кой парфюм за жени е популярен в момента, до голяма степен се влияе от вкусовете на мъжете. И не става въпрос само за ситуацията, когато търсят подарък за своята приятелка, съпруга или приятел, но и за това, че жените често сами избират конкретен аромат, защото момчето го харесва.

Интересното е, че мъжете са изненадващо постоянни в предпочитанията си към миризмите. Жените харесват нежни парфюми, за предпочитане флорални или плодови. Те също така ценят топли и сладки аромати като ванилия, карамел, шоколад, бадеми и всички от апетитното гурманско семейство. Мъжете също харесват аромати, в които цитрусовите нотки се комбинират със сладостта на плодовете и цветята - те възприемат такива парфюми като свежи и фини. Мускусът - един от най-популярните феромони с леко сладникав аромат, предизвикващ еротични асоциации, също е желан компонент на аромата, за да се хареса на мъжете.

Какво не харесват мъжете? На първо място твърде интензивни, задушаващи или прекалено сладки парфюми. Те обикновено не харесват аромати от семейството на ориенталски, шипрови или пикантни. И разбира се, парфюмите, използвани от неговата майка, сестра или баба, напълно падат - но това със сигурност няма нужда да се обяснява ...

Препоръчани дамски парфюми Prouve

Какъв парфюм да изберете, за да въздействате на мъж? Въз основа на нашия опит ви представяме малка класация, от която ще разберете кои дамски парфюми се харесват особено на мъжете и се смятат от тях за изключително чувствени. Изберете един от тези аромати и със сигурност ще привлечете вниманието.

Prouvé # 9 е апетитна смесица от сладки нотки на карамел, пъпеш и захарен памук, асоциирани с детството и безгрижието, но същевременно с необуздания апетит за живот. Това е чувствена и трайна композиция, подчертаваща женствеността, но не внушителна благодарение на добавянето на тръпчивия аромат на листа от касис.

Парфюмите Prouvé # 37 със сигурност ще въздействат на мъжкото въображение. Сладък, кехлибарен аромат, доминиран от сочни нотки на нар, чувствен аромат на лотос и благороден махагон, е идеален за елегантни, мистериозни жени. Амбрата, присъстваща в базовите нотки, придава по-чувствен характер на аромата.

Най-добре можете да изразите радостната си лекота и момичешка свобода с Prouve # 5. Пудрово-ванилов аромат с акценти на свежи ириси, жасмин и чувствен бял мускус ще накара никой мъж да не устои на вашия чар.

Женственият и елегантен аромат на Prouve # 3 е фин и чувствен благодарение на оригиналната комбинация от роза, портокал, пачули и иланг-иланг. Доловимите зърна тонка и ванилия с нотка на дълбочина със сигурност ще привлекат вниманието на мъжете и ще ви дадат самочувствие.