ГЕЛ ЗА ПРАНЕ - БЕЛИ ТЪКАНИ / БЯЛО ПРАНЕ

19,70 лв.
  • Мярка: 1000 мл
  • Кат. номер: 503004
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Формулата на нашия гел за бели дрехи е разработена, за да защити всички нюанси на бялото, не само на снежните. Поддържа тяхната безупречна чистота, предотвратява посивяването и не оставя ивици. Светлите и бели дрехи ще бъдат идеално чисти и чудесно ароматизирани.

Нашата тайна: формулата с активни ензими кара гела да работи перфектно дори при ниски температури (от 20 ° C). И както добре знаете, прането при по-ниски температури е от полза не само за вашите дрехи, но и за вашите финанси. Гелът не съдържа оптични избелители, поради което е безопасен за всички нюанси на бялото и не причинява посивяване на деликатните тъкани.

С какви тъкани можете да го използвате: гелът може да се използва за всички видове тъкани и за всички светли и бели цветове.

Какво ще те възхити: концентрираната формула на гела. Благодарение на това е ефективен и не заема мнна рафта и ще стигне за много по-дълго време.  

Аромат : обичаме да играем с аромати, затова помолихме парфюмеристи с които  сътрудничим, да създадат композиция, вдъхновена от бялото. Те майсторски съчетаха силата на белите цветя с нежността на памука и хладния акцент на снежинките.

Състав: 5-15% анионни повърхностноактивни вещества, <5% нейоногенни повърхностноактивни вещества, <5% сапун, <5% фосфонати, <5% EDTA и неговите соли, ензими, аромат, бензизотиазолинон, метилизотиазолинон.

Важно не само за природозащитниците : формулата на гела е биоразградима и опаковката му е рециклируема. По време на създаването на нашия гел, нито едно животно не е пострадало.

 

Изтеглете листа със съставките

 

Изтеглете етикета на продукта

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!