ШАМПОАН ЗА КИЛИМИ И ДАМАСКИ/ CARPET SHAMPOO

18,50 лв.
  • Мярка: 1000 мл
  • Кат. номер: 504004
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Уникален и ефективен шампоан за килими. Плътната, активна пяна прониква дълбоко във влакната и прецизно премахва дори старите замърсявания. Килимите стават свежи, меки и пухкави. Нежен е към цветовете!

За какво се използва: за килими от естествени и синтетични влакна, за подови настилки от естествени и изкуствени влакна, за тапицерия (включително тапицерия за автомобили).

Как се използва: първо внимателно почистете килима или тапицерията. Разтворете 150 ml (3 лъжички) от течността в 1 литър вода. Потопете гъба в разтвора и изстискайте няколко пъти, за да създадете плътна пяна. Разпределете пяната равномерно върху повърхността, като внимавате да не я намокрите прекомерно. Ако има твърде много влага, можете да я измиете с кърпа от микрофибър. Оставете килима да изсъхне. След изсушаване шампоанът се превръща в прах, който трябва да се измуче с прахосмукачка.

Аромат: сочен цитрус, виолетови листа, чувствена ванилия и дъбов мъх.
Какво ще ви осигури допълнителна безопасност: ароматни масла без алергени в съответствие със стандартите IFRA (International Fragrance Association), което е особено важно, когато в дома ви има малки деца или домашни любимци.

Внимание: този шампоан съдържа много активни съставки. Ако имате съмнения дали това ще повреди почистваната повърхност, по-добре е да проверите нейната работа на неекспонирано място предварително. Уверете се, че гъбата, която използвате, не цапа повърхността.
Състав: <5% анионни повърхностноактивни вещества, <5% EDTA и неговите соли, аромат, бензизотиазолинон, метилизотиазолинон.
Важно не само за природозащитниците: формулата на шампоана е биоразградима и опаковката му е рециклируема. По време на създаването на нашия шампоан не е пострадало нито едно животно.

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ СЕ ПРОДАВАТ С ПУЛВЕРИЗАРОР, ФЛИП-ТОП КАПАЧКА, ПОМПИЧКА ИЛИ ЗАЩИТНА КАПАЧКА!

Изтеглете листа със съставките

 

Изтеглете етикета на продукта

Характеристики
за почистване на кухня
да
за почистване на целия дом
да
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!