ШАМПОАН ЗА КИЛИМИ И ДАМАСКИ/ CARPET SHAMPOO

16,70 лв.
  • Мярка: 1000 мл
  • Кат. номер: 504004
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Уникален и ефективен шампоан за килими. Плътната, активна пяна прониква дълбоко във влакната и прецизно премахва дори старите замърсявания. Килимите стават свежи, меки и пухкави. Нежен е към цветовете!

За какво се използва: за килими от естествени и синтетични влакна, за подови настилки от естествени и изкуствени влакна, за тапицерия (включително тапицерия за автомобили).

Как се използва: първо внимателно почистете килима или тапицерията. Разтворете 150 ml (3 лъжички) от течността в 1 литър вода. Потопете гъба в разтвора и изстискайте няколко пъти, за да създадете плътна пяна. Разпределете пяната равномерно върху повърхността, като внимавате да не я намокрите прекомерно. Ако има твърде много влага, можете да я измиете с кърпа от микрофибър. Оставете килима да изсъхне. След изсушаване шампоанът се превръща в прах, който трябва да се измуче с прахосмукачка.

Аромат: сочен цитрус, виолетови листа, чувствена ванилия и дъбов мъх.
Какво ще ви осигури допълнителна безопасност: ароматни масла без алергени в съответствие със стандартите IFRA (International Fragrance Association), което е особено важно, когато в дома ви има малки деца или домашни любимци.

Внимание: този шампоан съдържа много активни съставки. Ако имате съмнения дали това ще повреди почистваната повърхност, по-добре е да проверите нейната работа на неекспонирано място предварително. Уверете се, че гъбата, която използвате, не цапа повърхността.
Състав: <5% анионни повърхностноактивни вещества, <5% EDTA и неговите соли, аромат, бензизотиазолинон, метилизотиазолинон.
Важно не само за природозащитниците: формулата на шампоана е биоразградима и опаковката му е рециклируема. По време на създаването на нашия шампоан не е пострадало нито едно животно.

 

Изтеглете листа със съставките

 

Изтеглете етикета на продукта

Характеристики
за почистване на кухня
да
за почистване на целия дом
да
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!