СТУДЕНО КАФЯВ - водоустойчив молив за вежди 2

17,20 лв.
  • Кат. номер: 302006
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Този продукт може да поръчате само със заявка! Доставката изисква 2-10 дни!
Козметиката на Prouve е натурална (направена от естествени материали), затова срока на годност е кратък, а ние искаме кожата Ви да се чуства добре с нашата make up козметика!

    Козметиката на Prouve (Пруве) е натурална, хипоалергенна, веган и всики продукти за очи са тествани от офталмолози!

Изразителните, естествено изглеждащи вежди, не само оптически уголемяват очите, но и придават характер на лицето и по-добре изразяват неговите черти.

Благодарение на нашия ВОДОУСТОЙЧИВ МОЛИВ ЗА ВЕЖДИ  / WATERPROOF EYEBROW STYLIST PENCIL / с кадифена, кремообразна консистенция ще получиш  ефект за много часове. Моливът има четка и профилиран връх, които ще Ти помогнат за няколко мига лесно да моделираш и оформиш веждите си.

Защо ще го харесаш: за специално профилиран връх. Триъгълната му форма позволява прецизно нанасяне. Перфектно запълва кухини между космите, подчертава арката и определя формата й. Четката перфектно разресва и оформя веждите.

Какво ще Те възхити: моливът е устойчив на вода и атмосферни условия. Той издържа  много, както както в горещини така и дъждовно време.  Не се разпада, не залепва веждите и не оставя бучки и е устойчив е на размазване. Благодарение на високата пигментация, моливът перфектно покрива веждите. Осигурява дълготраен, естествен стилизиращ ефект – до 12 часа.

Как да се използва: среши веждите с четка.  След това извади щифта и с къси щрихове подчертай и ги допълни, придавайки на тях желаната форма. Накрая използвай отново четката, за да премахнеш излишъка на молив  от космите и подредиш веждите си.

Какво си струва да знаеш още за него: нежната му формула е подходяща за хора с чувствителна кожа.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!