ТЪМНО СИНЬО водоустойчив молив за очи 2

10,50 лв. 15,60 лв.
Промо

ИЗЧЕРПАНО!!!!
Този продукт може да поръчате само със заявка! Доставката изисква 2-8 дни
!
Козметиката на Prouve е натурална (направена от естествени материали), затова срока на годност е кратък, а ние искаме кожата Ви да се чуства добре с нашата make up козметика!


Как да направиш погледа си по изразителен?

Ако искаш гримът Ти да придобие уникален характер, а погледът да стане хипнотичен, нарисувай, винаги модерна, стрелка върху клепачите си. Перфектно увеличава очите и подчертава линията на миглите, а в същото време е много женствена!  За да бъде гримът изключително издръжлив, дори в екстремни условия, избери нашия  ВОДОУСТОЙЧИВ МОЛИВ ЗА ОЧИ/ WATERPROOF EYE STYLIST PENCIL /. Благодарение на него можеш да нанесеш с един щрих перфектна, гладка стрелка с интензивен цвят.

Защо ще го харесаш: за кадифена, кремообразна текстура и мека сърцевина, идеалнa за нежна кожа на клепачите. Моливът е силно пигментиран а цветът му не се променя и не избледнява, изглежда свеж през целия ден.

Какво ще Те възхити: моливът е устойчив на вода и метеорологични условия. Идеален е за горещо и дъждовно време. Той не се отпечатва върху клепачитене се рзмазва и не се разпада. Осигурява безупречен грим – с трайност дори 12 часа. Това е идеален козметичен продукт за активни жени.

Как да се използва: извади сърцевината и нарисувай стрелка с едно плавно движение. Удобният, автоматичен молив е лесен за прилагане и благодарение на вградената острилка винаги ще поддържаш върха му в оптимална острота.

Какво още си струва да знаеш за него: моливът е тестван под наблюдението на очен  лекар. Той има нежна формула без мирис, така че може да се използва и от  лица с чувствителни очи и носещи контактни лещи.
ПОРЪЧАЙТЕ НА НОМЕР : 0896640430