КАДИФЕНО МЛЯКО/КРЕМ ЗА ПОЧИСТВАНЕ/ Cream with a practical

15,70 лв.
  • Мярка: 500 мл
  • Кат. номер: 594301/ 504001
- +
добави в количката
Моля, изберете:

С деликатната си формула почиства без надраскване. Вдъхновен от козметиката за премахване на грим, този кадифен крем не само почиства нежно, а придава блясък и защитава почистваните повърхности. Съдържа зехтин, който придава красив блясък на почистената повърхност.

За какво се използва: санитарен порцелан (мивки, вани), кухненски уреди, никелирани, керамични и емайлирани повърхности, пластмасови градински мебели, облицовани стени. Лесно премахва варовикови отлагания, петна от ръжда, пожълтявания от вода, мазни отлагания.

Как се използва: нанесете крема върху почистваната повърхност, точно както препарат за почистване на грим. Ако е необходимо, леко го разтрийте. След това внимателно отстранете остатъците с леко влажна кърпа и изплакнете обилно с вода.

Аромат: цитрусови плодове, черна маслина, лилия, крушов цвят и сандалово дърво.
Внимание: преди употреба внимателно отстранете всички частици (например трохи) от повърхността, които могат да я надраскат. Никога не използвайте за мрамори!
Състав:<5% анионни повърхностноактивни вещества, <5% нейоногенни повърхностноактивни вещества, аромат, бензизотиазолинон, метилизотиазолинон.
Важно не само за природозащитниците: препаратът е биоразградим и опаковката му е рециклируема. По време на създаването на нашият крем, нито едно животно не е пострадало.

 

Изтеглете листа със съставките

 

Изтеглете етикета на продукта

Характеристики
за почистване на кухня
да
за почистване на баня
да
за почистване на целия дом
да
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!