ПРЕПАРАТ ЗА СТЪКЛА И ОГЛЕДАЛА - СПРЕЙ/ Glass & Mirror Spray

12,90 лв.
  • Мярка: 500 мл
  • Кат. номер: 594111
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Как да направим стъклата да станат кристално чисти?

Мечтаеш ли да премахнеш мръсотията от прозорци и други стъклени повърхности по бърз, ефикасен и лесен начин? Спри отнемащото време миене и полиране, забрави за досадните ивици. Сега почистването дори на такива проблемни места може да бъде удоволствие. Нашият

ПРЕПАРАТ ЗА СТЪКЛА И ОГЛЕДАЛА лесно се разпространява по повърхността и безопасно премахва всички замърсявания, включително мазнини, прах, сажди и прах. Благодарение на съдържанието на алкохол се изпарява бързо, не оставяйки ивици и петна. Убеди се, че грижата за стъклени повърхности в дома Ти е съвсем лесна и се наслади на тяхната безупречна чистота.

Защо ще го харесаш: За кристално чисти прозорци и огледала, без нито една ивица.

Каква е нашата тайна: спреят съдържа съставки, които добре навлажняват почистената повърхност и се свръзват частици мръсотия което прави, че всяка мръсотия се премахва от прозорците и огледалата за няколко секунди,              включително се премахват и притеснителните следи от мазни ръце от мазни ръце Благодарение на съдържанието на алкохол много бързо се изпарява от повърхността, не оставяйки ивици.

За какво можеш а го използваш: за прозорци и дограми, автомобилни стъкла, стъкла за душ кабини, остъклени навеси, огледала, кристали стъклени абажури. За оцеветени стъкла, тонирани и цветни, включително за витражи. Препоръчваме го и за пластмаса и плексиглас. 

За какво още се погрижихме: да не съдържа капка амоняк.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!