Сладък портокал - Натурално етерично масло

25,40 лв.
Ново
  • Мярка: 10мл.
  • Кат. номер: 207004
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Добива се от кората на току-що набрани плодове, отглеждани в Бразилия. Има сладко-пикантен, освежаващ, цитрусов аромат.

Използвайте го, когато: искате да възстановите спокойствието и доброто настроение. Ако имате лош ден, това масло ще Ви помогне да стимулирате позитивната си настройка. Съдържа лимонен и мирцен, които са едни от най-добрите антиоксиданти за борба със свободните радикали. Маслото е богат източник на витамини А, В и С. Подпомага процеса на образуване на колаген в кожата и улеснява притока на лимфа.

Добре е да знаете: суровините, от които се добиват нашите етерични масла, са сертифицирани и идват от органично земеделие.

За какво можете да ги използвате:

За ароматна баня, която ще успокои сетивата Ви, ще Ви помогне да се отпуснете, да намалите напрежението в тялото и ще окаже благотворно влияние върху кожата Ви. За да я приготвите, добавете 10-15 капки от избраното етерично масло във вана с топла вода.

За баня за ръцете или стъпалата, която ще Ви помогне да осигурите правилната хидратация и мекота на кожата. Прекрасно средство за облекчаване на уморени крака. За да я приготвите, смесете 2-6 капки от избраното етерично масло с 15 ml (супена лъжица) Натурално масло Авокадо и го добавете в леген с топла вода.

За масаж, който ще окаже благотворно влияние на тялото и сетивата Ви. Ще подобри еластичността и тонуса на кожата. Ще стимулира кръвообращението и по този начин ще засили полезното действие на маслата. Достатъчно е да смесите 2-6 капки от избраното етерично масло с 15 ml (супена лъжица) натурално масло Авокадо.

Като компрес. За да го приготвите, смесете 5-10 капки масло с половин чаша топла вода. Накиснете в нея малка кърпа, леко изстискайте и поставете върху избрана част от тялото.

За ароматизиране на въздуха в помещението. Добавете в арома дифузер 4 капки масло на 65 ml вода.

ВНИМАНИЕ: Не използвайте неразредено масло върху кожата. Не превишавайте максималната доза. Само за външна употреба. Да се избягва контакт с очите и лигавиците. Може да предизвика кожна алергия. Преди употреба от деца и бременни, трябва да се консултирате с лекар. Да се съхранява далеч от достъпа на деца. Леснозапалим продукт. Тъй като това е натурален продукт, може да се появи помътняване. Да се съхранява при температура до 20С.

Да не се охлажда. Да не се замразява. Да се съхранява на тъмно. Маслото не изисква изплакване.

Натуралното етерично масло Сладък портокал и Натуралното етерично масло Грейпфрут не бива да се прилагат върху кожа, която ще бъде излагана на действието на слънчеви или UV лъчи.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!