Натурален Бронзант цвят 1 ТОПЛО КАФЯВ

21,30 лв.

ИЗЧЕРПАН !!!
Този продукт може да поръчате само със заявка! Доставката изисква 2-8 дни
!
Козметиката на Prouve е натурална (направена от естествени материали), затова срока на годност е кратък, а ние искаме кожата Ви да се чуства добре с нашата make up козметика!

Козметиката на Prouve (Пруве) е натурална, хипоалергенна, веган и всички продукти за очи са тествани от офталмолози!

За да придадете на лицето си желаната форма и да изглежда по-стройно, използвайте нашия ЕСТЕСТВЕН БРОНЗ. Той е добре пигментиран, което гарантира перфектно подчертаване на избрани части на лицето, като същевременно поддържа лека формула на козметиката. Можете да го използвате, за да моделирате контурите на лицето си, като подчертаете неговите силни страни и прикриете недостатъците му.

За какво ще ви хареса: за да придадете на лицето си красив нюанс на целуната от слънцето кожа. Дребните частици от нашия НАТУРАЛЕН БРОНЦЕР се сливат перфектно с кожата, придавайки й израз и премахвайки малките несъвършенства.

Как да го използвате: използвайте матов НАТУРАЛЕН БРОНЗЕР, за да контурирате лицето си. Изберете от два нюанса: топъл кафяв (1) или студено кафяв (2), в зависимост от тена ви. Нанесете бронзанта върху онези части на лицето, които искате да оформите, като например овала на лицето, под скулите и крилата на носа.

Което означава, че няма да го замените с друг: той е лек и много фино смлян, което гарантира изключителна трайност на грима, не се изтрива или променя цвета. Хипоалергенната формула е подходяща и за чувствителна кожа, а приятната, кадифена текстура осигурява комфорт при използване.

Какво още си струва да знаете за него: затворихме го в удобна, елегантна опаковка с огледало, така че винаги да можете да го имате със себе си

Каква е нашата тайна: в състава на нашия НАТУРАЛЕН БРОНЗ ще намерите естествен омекотител с омекотяващ и защитен ефект. Той осигурява на кожата оптимално ниво на хидратация, предпазвайки я от загуба на вода и проникване на вредни вещества от околната среда. Благодарение на него продуктът има и овлажняващ ефект.
ПОРЪЧАЙТЕ НА НОМЕР: 0896640430