8 Важни и интересни факта за продуктите на Prouvé

8 Важни и интересни факта за продуктите на Prouvé
16 януари 2023
‼8 Важни и интересни факта за продуктите на Prouvé‼
❓1⃣ Почистващите препарати на Prouvé съдържат ли ароматни масла от Грас, Франция?
Да. Почистващите препарати на Prouvé ухаят така фантастично, защото съдържат професионални парфюмерийни композиции изключително на базата на френски ароматни масла от Грас.
❓2⃣ Какво е козметика за дома?
Козметиката за дома е специална гама от продукти за почистване и грижа за дома. Тези продукти са по-деликатни от традиционните почистващи препарати, с по-приятна консистенция, а в състава им има повече подхранващи и козметични средства, като масла и восъци.
❓3⃣ Авторски ли са формулите на Prouvé?
Да. Формулите на продуктите на Prouvé са уникални и авторски, така че никъде другаде няма да намерите същия или дори подобен продукт. Всяка рецепта и всяка ароматна композиция е разработена от специалистите на Prouvé. Отдаваме вниманието си на всички продукти на всеки етап от създаването им - от концепцията до проекта за етикет - и изцяло контролираме процеса на производство и пускането в продажба. Затова можем да Ви гарантираме, че когато избирате Prouvé, получавате изцяло уникален, изключителен продукт, което е ефикасен, безопасен и прекрасно ухаещ.
❓4⃣ Какво е PZH?
PZH (Държавен институт по хигиена) е най-старата институция за обществено здраве в Полша. Институтът е създаден през 1918 г. и от тогава до сега непрестанно следи за здравето и безопасността ни. Институтът се занимава с профилактика на инфекциозните заболявания и на важните за обществото незаразни болести, мониторинг на санитарната обстановка, подобряване на санитарно-хигиенните условия и безопасността на околната среда. Извършва също така изследвания и експертизи за държавни и местни органи, участва в процеса на разработване на важни програми, касаещи общественото здраве в Полша. Атестатът от PZH е свидетелство, че използваният според инструкцията продукт отговаря на най-високите стандарти за безопасност, не оказва вредно въздействие върху здравето и околната среда. Може да се използва върху повърхности, които са в контакт с хранителни продукти.
❓5⃣ Какво е IFRA?
IFRA (International Fragrance Assosiation) е учредена през 1973 г. в Швейцария асоциация, която следи за безопасността на парфюмерийния свят, като създава закони, кодекси и стандарти и провежда обширни независими изследвания на парфюмните съставки. Разработените от нея насоки (така наречените стандарти IFRA) целят повишаване на осведомеността на потребителите и производителите на аромати, така че ароматите, които срещаме не само в парфюмите и козметиката, но и в почистващите препарати, да бъдат възможно най-безопасни.
❓6⃣ Как още се грижим за безопасността на потребителите на нашите продукти?
Нашите опаковки са така проектирани, че да са максимално плътни и да предотвратяват случайното разливане на продукта. За бутилките от 1 литър използваме тройна система за сигурност: индукционна вложка, капачка и в допълнение пломба против отваряне. За опаковките с вместимост 0,5 l използваме двойна система за сигурност - индукционна вложка и плътна капачка. За продуктите, които изискват специално внимание, използваме сигурна капачка и релефен предупредителен стикер, т. нар. безопасен триъгълник (за незрящи лица и лица с влошено зрение). Нашите спрейове имат защитна функция срещу случайно разпръскване.
❓7⃣ Prouvé грижи ли се за околната среда?
						</div>
						<div class=
23 май 2021
КАКВО Е PROUVÈ?

P R O U V É в превод от френски език означава  ДОКАЗАН.

прочети още
23 май 2021
На какво ухае пролетта?

Ще откриете пролетните аромати в нашите истински парфюми!

прочети още
23 май 2021
Факти и митове за парфюмите

Какво знаем и не знаем за парфюмите!

прочети още
23 май 2021
Как да се регистрирам в официалният сайт на PROUVÈ?

Подробно обяснение на процеса на регистрация в официалният сайт на PROUVÈ.

прочети още
23 май 2021
Как да направя поръчка от официалния полски сайт на компанията Prouvè?

Описание на процеса на създаването и плащането на поръчка в официалния сайт на компанията Prouvè.

прочети още
23 май 2021
3 начина да подобрите настроението си през есента

Разкриваме 3 метода да подобрите настроението си през есента!

прочети още