КАКВО Е PROUVÈ?

КАКВО Е PROUVÈ?
23 май 2021
P R O U V É -  ДОКАЗАНО КАЧЕСТВО!
Откъде идват идеите ни? Отговорът е прост - от ежедневието. Ние сме положително прагматични. Ние се фокусираме върху ежедневните дейности и ги правим по-малко сложни и по-приятни.
Тук няма да намерите непрактични продукти. Всеки продукт има своята цел, тя е ефективна и доказана. Тъй като "Prouvè" означава "ДОКАЗАНО" просто не може да бъде иначе.
Prouvé е компания, която предлага парфюмис 20% натурални есенции, които са сертифицирана френска разработка, 100% натурална минерална козметика, препарати за почистване на дома без хлор и вредни дразнещи съставки и продукти за ежедневна грижа за тялото.
Грижи ли се Prouvé за околната среда?
Да! На всяка от опаковките ще намерите значката "Да, ние се грижим", защото отговорът е: Prouvé се грижи за околната среда, използва най-новите технически новости и открития в областта на химията, за да улесни живота ви. Минимизира алергените, парабените, SLS и белината. Формулите на предлаганите продукти са биоразградими и опаковките са напълно рециклируеми. Тестовете на продуктите не са извършвани никога върху животни.
ПАРФЮМИ ЗА НЕЯ И ЗА НЕГО
Ароматите са уникални и дълготрайни, създават се в Grasse (Франция), която е сърцето на парфюмната индустрия. Всички парфюми съдържат 20% висококачествени етерични масла и са еквивалент на скъпи доказани марки. Всеки от ароматните парфюми съдържа три нотки на аромат, които са основната тема на парфюмната композиция.
ПРОДУКТИ ЗА ДОМА
Продуктите за дома са с красив дизайн, бутилките и капачките за дозатор са практични, а пулверизаторите прецизни. Когато се запознаете с продуктите, ще се усмихнете поне три пъти. Първият път, когато усетите красивия аромат. Вторият път, когато проверявате тяхното действие и третият път когато видите цената им.
КОЗМЕТИКА ЗА НЕЯ И ЗА НЕГО
Линия за ежедневни и лесни удоволствия ... Предлагаме ви продукти за грижа за тялото за ежедневна употреба, богати на хидратиращи съставки, с изключително приятна текстура и с красив аромат, който ще има благоприятен ефект върху настроението ви.
 
23 май 2021
На какво ухае пролетта?

Ще откриете пролетните аромати в нашите истински парфюми!

прочети още
23 май 2021
Факти и митове за парфюмите

Какво знаем и не знаем за парфюмите!

прочети още
23 май 2021
Как да се регистрирам в официалният сайт на PROUVÈ?

Подробно обяснение на процеса на регистрация в официалният сайт на PROUVÈ.

прочети още
23 май 2021
Как да направя поръчка от официалния полски сайт на компанията Prouvè?

Описание на процеса на създаването и плащането на поръчка в официалния сайт на компанията Prouvè.

прочети още
23 май 2021
3 начина да подобрите настроението си през есента

Разкриваме 3 метода да подобрите настроението си през есента!

прочети още