3 начина да подобрите настроението си през есента

3 начина да подобрите настроението си през есента
23 май 2021

Чувствате ли се в лошо настроение? Разочаровани ли сте от липсата на енергия в облачни, дъждовни дни? 3 начина да подобрите настроението си през есента

Метод 1. Физическа активност

Движението е здраве и начин за освобождаване на енергия и добро настроение, защото хормонът на щастието се отделя по време на тренировка. През есента изборът на дейности е доста голям - разходки в парка, съчетани с леки упражнения, колоездене, джогинг или изобилие от възможности за упражнения у дома. Също така си струва да помислите за записване за уроци - предварително определени дати от такива срещи ще бъдат допълнителна мотивация.    

 

Метод 2. Малко мързел

Ако чувствате, че нямате сили да спортувате, позволете си малко мързел без угризения. Планирайте идеалния следобед или вечер у дома - топло одеяло, ароматен чай, сладко какао, шоколад, любимата ви музика, книга или филм със сигурност ще подобрят настроението ви.

 

Начин 3. Аромати

През есента не само сменяме гардероба си, но и парфюмите си. Ароматите са мощни и също могат да ви помогнат да подобрите настроението си. В хладните и дъждовни дни си струва да се обградите с топли аромати, които ви обгръщат като мек пуловер. Струва си да посегнете към парфюми с дървесни, ориенталски и шипрови нотки. В композициите търсете сладка ванилия, пикантни и ароматни подправки, смолиста и пикантна сандалово дърво, роза, пачули, балсамов кехлибар, кехлибар или мъх.

В допълнение към парфюма, погрижете се и за аромата във вашия дом. Използвайте лимоново, портокалово или евкалиптово масло, когато изпитвате сънливост, липса на енергия и умора. Надушете есенния блус с аромата на лавандула или бергамот. И ако ви е студено на разходка, пригответе ароматна и затопляща вана с масло от канела или джинджифил.

Не забравяйте да ги изпробвате!

Парфюми за нея: # 3 , # 23 , # 53 , # 67

Парфюми за него: # 2 , # 18 , # 26 , # 42

23 май 2021
КАКВО Е PROUVÈ?

P R O U V É в превод от френски език означава  ДОКАЗАН.

прочети още
23 май 2021
На какво ухае пролетта?

Ще откриете пролетните аромати в нашите истински парфюми!

прочети още
23 май 2021
Факти и митове за парфюмите

Какво знаем и не знаем за парфюмите!

прочети още
23 май 2021
Как да се регистрирам в официалният сайт на PROUVÈ?

Подробно обяснение на процеса на регистрация в официалният сайт на PROUVÈ.

прочети още
23 май 2021
Как да направя поръчка от официалния полски сайт на компанията Prouvè?

Описание на процеса на създаването и плащането на поръчка в официалния сайт на компанията Prouvè.

прочети още