Какво е PROUVÈ?

Какво е PROUVÈ?
P R O U V É-  ДОКАЗАН
Откъде идват идеите ни? Отговорът е прост - от ежедневието. Ние сме положително прагматични. Ние се фокусираме върху ежедневните дейности и ги правим по-малко сложни и по-приятни.
Тук няма да намерите непрактични продукти. Всеки продукт има своята цел, тя е ефективна и доказана. Тъй като "Prouvè" означава "ДОКАЗАНО" просто не може да бъде иначе.
Prouvé е компания, която предлага парфюмис 20% натурални есенции, които са сертифицирана френска разработка, 100% натурална минерална козметика, препарати за почистване на дома без хлор и вредни дразнещи съставки и продукти за ежедневна грижа за тялото.
Грижи ли се Prouvé за околната среда?
На всяка от опаковките ще намерите значката "Да, ние се грижим", защото отговорът е: Prouvé се грижи за околната среда, използва най-новите технически новости и открития в областта на химията, за да улесни живота ви. Минимизира алергените, парабените, SLS и белината. Формулите на предлаганите продукти са биоразградими и опаковките са напълно рециклируеми. Тестовете на продуктите не са извършвани никога върху животни.
ПАРФЮМИ ЗА НЕЯ И ЗА НЕГО
Ароматите са уникални и дълготрайни, създават се в Grasse (Франция), която е сърцето на парфюмната индустрия. Всички парфюми съдържат 20% висококачествени етерични масла и са еквивалент на скъпи доказани марки. Всеки от ароматните парфюми съдържа три нотки на аромат, които са основната тема на парфюмната композиция.
ПРОДУКТИ ЗА ДОМА
Продуктите за дома са с красив дизайн, бутилките и капачките за дозатор са практични, а пулверизаторите прецизни. Когато се запознаете с продуктите, ще се усмихнете поне три пъти. Първият път, когато усетите красивия аромат. Вторият път, когато проверявате тяхното действие и третият път когато видите цената им.
КОЗМЕТИКА ЗА НЕЯ И ЗА НЕГО
Линия за ежедневни и лесни удоволствия ... Предлагаме ви продукти за грижа за тялото за ежедневна употреба, богати на хидратиращи съставки, с изключително приятна текстура и с красив аромат, който ще има благоприятен ефект върху настроението ви.
https://www.prouve.com/ 
Линк за регистрация: https://prouve.com/register?partner=2003199