Меню
Кошница

Регистрация като дистрибутор на Prouve

Как да създам акаунт (регистрация), за да мога да купувам продукти директно от официалния полски сайт на компанията Prouvè?

Това е много лесно!

Попълнете онлайн заявление описано по-долу в няколко стъпки!

Може ли физическо лице или фирма да стане партньор на Prouvé?

Да, полско търговско право за партньорство разрешава всяко физическо лице над 18 години или фирма да станат партньори на Prouvé.

Искате ли да си поръчвате директно от официалният полски сайт на складови цени и да бъдем партньори ?

Данните се попълват на ЛАТИНИЦА!

Стъпка 1:


Натиснете върху линкът за регистрация:

https://www.prouve.com/register?partner=20042732

Сайтът ще Ви се отвори на полски език. Ще бъде добре да си го преведете на разбираем за вас език, затова натиснете флагът и изберете нашето знаме. Сайта автоматично се превежда на български език! 

Стъпка 2: На латиница въведете име и фамилия, имейл адрес, телефон и дата на раждане (Тя не фигурира никъде, а само доказва, че сте над 18г.)


Правна форма: Отбележете "Физическо лице" или първата опция от дадените!

Стъпка 3: Поверителност:

От падащото меню изберете първата опция.


3.1 Отбелязвайки първата опция разрешавате да се показва само вашето име и телефонен номер. Всичко останало е скрито. Прави се с цел, аз като ваш спонсор (човек, който ще ви помага и напътства занапред).

Стъпки 4 и 5: Отбелязали сте "Физическо лице" и първата опция от падащото меню,  "Открий моите данни (с изключение...). Браво!


Стъпка 6: Подробности за адрес:


Напишете свой адрес (Не е видим за никой освен за вас самите)! Адресът може да е личен или друг. При директна поръчка от официалният сайт, той позволява всеки път да се променя адреса за доставка. Хубаво да се регистрирате с личен адрес, а отдолу след маркиране квадратчето да напишете и друг възможен адрес за доставка. Аз точно така съм направила!

Стъпка 7: След написване на адрес/ите, можете да преминете на следващата стъпка!

Стъпка 8: Отбелязвайки първото (най-горното квадратче), вие декларирате, че сте прочели и сте съгласни с условията за регистрация и в официалният полски сайт на PROUVÈ. 


Останалите две опции се маркират пожелание. С тяхното маркиране се съгласявате да получавате новини и да използват личните ви данни за маркетингови цели!

Стъпка 9: Нямаме  стартови номера! Натиснете бутонът: "РЕГИСТРИРАНЕ".


Създаването на партньорски акаунт изисква потвърждение, което ще Ви бъде изпратено на имейл.

След натискане на бутона "Регистриране", мигновено получавате код за потвърждение на даденият от вас имейл адрес. С полученото, влизате в сайта. Веднага след това получавате втори имейл с парола дадена Ви от сайта. КОПИРАЙТЕ Я, и я поставете в полето за парола. Натиснете бутона за влизане ... ГОТОВО!