Меню
Кошница

Перилни препарати

Гел за петна - отстраняване и премахване Гел за петна - отстраняване и премахване
Бестселър
Отървете се от петната, а не от дрехите. Тайната на ефективността на нашия гел е формулата на оксистемата, базирана на активен кислород и ензими. Той работи перфектно дори при ниски температури (от 20 ° C), така че можете да го използвате и за деликатни тъкани. Плътният гел лесно се р..
15.70 лв.
Формулата на нашия гел за бели дрехи е разработена, за да защити всички нюанси на бялото, не само на снежните. Поддържа тяхната безупречна чистота, предотвратява посивяването и не оставя ивици. Светлите и бели дрехи ще бъдат идеално чисти и чудесно ароматизирани. Нашата тайна: формула..
23.70 лв.
За да перем цветни дрехи заедно, създадохме перфектният гел. Защитава цветовете срещу избледняване, предотвратява прехвърлянето на пигменти между тъканите. Отсега нататък ние ще се грижим за интензивните цветове на твоите дрехи! Нашата тайна: формулата с активни ензими кара гела да работи перфе..
21.30 лв.
Създадохме гел, който предотвратява повторното отлагане на мръсотията и варовика от твърдата вода върху черните дрехи. Предпазва тъканите от загуба на цвят, не оставя грозни светли ивици и петна. Перфектно се грижи за дълбочината и интензивността на черните и тъмните цветове. Какво ще те възхит..
21.30 лв.
Интензивно парфюмиран балсам изплакване на тъканите (омекотител) Интензивно парфюмиран балсам изплакване на тъканите (омекотител)
Ново
Ако искате дрехите ти да изглеждат като нови и да миришат красиво за дълго време, използвайте интензивно парфюмирания балсам за тъкани, който се грижи за влакната и прави тъканите изключително меки, леки, еластични и пухкави. Съдържащите се в него пшенични протеини ефективно предпазват цве..
22.70 лв.
Благодарение на новата си формула, балсамът ефективно се бори с първите признаци на стареене на тъканите. Любимите ти дрехи ще изглеждат като нови за дълго време! Освен това има фантастичен аромат, създаден в сътрудничество с френски майстори на парфюмерията. Какво ще ви зарадва в него: дълготр..
21.90 лв.
Благодарение на перфектното омекотяване на тъканите, ще спестите много време при гладене! С нашия парфюмиран гел ще откриете колко меки и леки могат да бъдат тъканите, без да се наелектризират. Ще се влюбите в красивия, дълготраен аромат с естествени масла, който създадохме в сътрудничество с френск..
17.50 лв.
Създаден, за да се грижи за спортното облекло. Той не само ефективно премахва замърсяванията от него, но  и защитава структурата на тъканите и техния цвят. Използвали сме иновативна технология за неутрализиране на неприятните миризми, която осигурява приятна свежест, дори и по време на тре..
15.20 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)