Меню
Кошница

Препарати за кухнята

Гел за почистване на фурна, грил и засъхнала мазнина - grill & oven gel Гел за почистване на фурна, грил и засъхнала мазнина - grill & oven gel
Бестселър
Гъст гел за почистване на засъхнала мазнина, загаряния, сажди от фурни, скари, тенджери и тигани. Той не изтича от почистената повърхност, но я обвива и позволява на активните съставки да действат. За него няма неотстранима мръсотия! За какво се използва: скари, фурни, решетки, стъкла за к..
13.80 лв.
Кухнята е сърцето на вашия дом. Струва си да имате под ръка спрей, който бързо ще измие почти всичко: плотове, шкафове, кухненски уреди, первази, кофи за боклук. Той е универсален: измива, леко полира, обезмаслява и неутрализира устойчивите миризми. За какво се използва: за всички миещи се пов..
14.70 лв.
Страхотен обезмаслител, който перфектно ще отмие не само маслото, но и другите мазни замърсявания. Изгорелите или изсъхнали мазнини, сажди, лепкава мръсотия или изсъхнали петна от сок не му правят ни най-малко впечатление. Оцетната есенция и естествените разтворители му позволяват бързо да премахне ..
15.40 лв.
Само една капка от този гъст гел лесно премахва мазнините, остатъците от храна и други замърсявания. Той е изключително ефективен и безопасен дори за най-деликатния порцелан.В нашия гел използваме само леки почистващи агенти. С природният си състав перфектно се грижи и хидратира ръцете. Как се изпол..
14.70 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)