Меню
Кошница

Препарати за банята

Спрей за почистване и грижа за баня / умен спрей за баня Спрей за почистване и грижа за баня / умен спрей за баня
Бестселър
Създадохме този универсален спрей, благодарение на който почистването в банята ще отнеме до пет минути.  Интелигентната формула на спрея спира мръсотията и всяко следващо използване предпазва почистената повърхност, което предотвратява повторното отлагане на мръсотия. И за да създадем усло..
13.80 лв.
Гел за почистване на фуги / grout cleaner Гел за почистване на фуги / grout cleaner
Бестселър
Този плътен гел почиства, обезмаслява и полира фугите, нежен е към плочките, не обезцветява или отмива фугите. Без насълзени очи и кихавици от остра миризма: не съдържа хлор и белина! Впечатляващ краен резултат! За какво се използва:  за бели и цветни фуги върху фаянс, теракота, каменна ке..
13.30 лв.
Почистването на тоалетната не е приятно занимание. Ние също не харесваме миризмата на хлор. Ето защо сме измислили ефективно решение! Формулата на гела незабавно се справя и с най-голямата мръсотия. Базиран на модерни силикони и естествена млечна киселина, той осигурява на санитарните..
15.70 лв.
Спрей за почистване на душ кабини / shower expert Спрей за почистване на душ кабини / shower expert
Бестселър
Доказана формула на основата на млечна киселина и алкохол ефективно премахва ежедневните замърсявания, сапун и почистващи препарати. Оставя стъклото кристално чисто, без ивици и петна, намалява замъгляването. И на всичкото отгоре мирише страхотно, защото внасяхме използваните в него аромат..
14.30 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)