Меню
Кошница

Мъжки парфюми

Търсите ли кехлибарена класика? Елегантни аромати на fougere? Или може би предпочитате оригинални парфюми с модни, освежаващи морски нотки? Зад всеки от ароматите на Prouvé стои майсторството и талантът на френските производители на аромати. Всеки състав съдържа оригинални френски етерични масла.

Парфюм №2 Парфюм №2
Ново
Истински и траен парфюм с 20% френски ароматни масла. Аромат: зелена ябълка - канела - маслиново дърво. Защо ще го харесаш: заради интензивността. Това е пикантен, обгръщащ аромат на сладка ябълка и слива, с нотка на канела, на фона на благородно маслиново дърво.  От кое семейств..
36.90 лв.
Парфюм №8 Парфюм №8
Ново
Истински и траен парфюм с 20% френски ароматни масла. Аромат: морски нотки - лайм - резеда. Защо ще го харесаш: заради силната свежест. Морски бриз с ободряващи цитрусови нотки и сладост на жасмин, а зашеметяващите нотки на резеда и циклама го правят неустоим. От кое семейство произхожда:&..
36.90 лв.
Парфюм №14 Парфюм №14
Ново
Истински и траен парфюм с 20% френски ароматни масла. Аромат: морски нотки - портокал - кедър  Защо ще го харесаш: непримиримост. Той е толкова ободряващ колкото глътка свеж морски въздух. Няма и да усетиш, че вече не можеш да живееш без тази цитрусова свежест, подсилена с подправки и..
36.90 лв.
Парфюм №16 Парфюм №16
Ново
Истински и траен парфюм с 20% френски ароматни масла. Аромат: круша - мента - босилек Защо ще го харесаш: простота и елегантност. Ароматен и много елегантен аромат на пресни билки и плодове. Ако този аромат би имал цвят, той със сигурност би бил сочно зелен.  От кое семейство произхож..
36.90 лв.
Парфюм №18 Парфюм №18
Ново
Истински и траен парфюм с 20% френски ароматни масла. Аромат: кафе - розов пипер - тонка боб. Защо ще го харесаш: добър стил. Този елегантен аромат е като чаша ароматно еспресо с нотка на портокалова кора и червен пипер. Освежаващо и стилно.  От кое семейство произхожда: fougère&..
36.90 лв.
Парфюм №20 Парфюм №20
Ново
Истински и траен парфюм с 20% френски ароматни масла. Аромат: канела - нотки на кожа - роза. Защо ще го харесаш:  перфектният баланс. Топъл, пикантен аромат, с нотка на балсамовa амбра и дълбоки нотки на кожа. Перфектно съчетан със свежестта на цитрусови плодове и ..
36.90 лв.
Парфюм №22 Парфюм №22
Ново
Истински и траен парфюм с 20% френски ароматни масла. Аромат: лимон - кожени нотки - амбър. Защо ще го харесаш: заради чувствени, силни нотки на кожата до пулсиращи, леко кисели цитруси и сладки нотки на виолетка. Композиция за смели и уверени в ceбе cи мъже.  От кое семейст..
36.90 лв.
Парфюм №26 Парфюм №26
Ново
Истински и траен парфюм с 20% френски ароматни масла. Аромат: агар - ванила - палисандър. Защо ще го харесаш: заради дълбочината.  Благородна, чувствена композиция със скъпоценно агарово дърво в главната роля. Елегантният фон на аромата е напълнен с палисандър, ванилия и сан..
36.90 лв.
Парфюм №28 Парфюм №28
Ново
Истински и траен парфюм с 20% френски ароматни масла. Аромат: бергамот - папая - индийско орехче. Защо ще го харесаш: заради чистотата и натуралността. Изключително свеж и в едновременно много чувствен аромат. Сочен ананас и папая в комбинация с щипка индийско орехче и мускус създават неве..
36.90 лв.
Парфюм №30 Парфюм №30
Ново
Истински и траен парфюм с 20% френски ароматни масла. Аромат: зелена ябълка - лавандула - ела. Защо ще го харесаш: заради обещанието за приключение. Силен, освежаващ аромат, който ще бъде в крак с Тебе във всеки, дори и най-горещият момент. Възбужда със свежест на цитрусите и зелените..
36.90 лв.
Парфюм №32 Парфюм №32
Ново
Истински и траен парфюм с 20% френски ароматни масла. Аромат: грейпфрут - виолетка - кожена нотка Защо ще го харесаш: заради неконтролируемата мощ. Силният удар на цитруси, сладостта на виолетка и чувствените нотки на кожата ще доведат до повишаване на температурата с няколко градуса...
36.90 лв.
Парфюм №34 Парфюм №34
Ново
Истински и траен парфюм с 20% френски ароматни масла. Аромат: морски водорасли - портокал - памучно цвете. Защо ще го харесаш: Представи си бурни вълни. Неспокойното море хвърля на брега ароматни цитруси, морски водорасли и балсамов амбър    От кое семейство произх..
36.90 лв.
Показани 1 от 12 | 19 (2 Страници)